Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑ

Ποιοι είναι σήμερα πίσω από όλα αυτά δηλαδή οι υποκινητές που επιδιώκουν τη δημιουργία χάους της Παλαιάς Τάξης ώστε να ιδρύσουν τη Νέα Τάξη; Την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. 
https://www.youtube.com/watch?v=dZHD5IRFuQQ
Είναι δύσκολο να το εξακριβώσει κανείς αλλά οι υποκινητές των ταραχών οι τραπεζίτες βρίσκονται στην πόλη του Λονδίνου το περίφημο London City. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο «φασιστής» Τραμπ χρησιμοποιείται ως εργαλείο από την London City και έχει μόλις ξεκινήσει τη δεύτερη φάση της ΝΤΠ. Όπως ο Ομπάμα που λειτούργησε σαν εργαλείο της ΝΤΠ. 
Αν ερευνήσει κανείς το παρασκήνιο των ανθρώπων του στενού κύκλου του Ντόναλντ Τραμπ θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι από αυτούς συνδέονται με τον κύκλο των Ρόθσιλντ, την τράπεζα τους την γνωστή Γκόλντμαν Σακς, ακόμα και με τον ίδιο τον Τζορτζ Σόρος. Είναι ακριβώς αυτά τα ίδια κυκλώματα που προσκαλούν και χρηματοδοτούν αναταραχές και γενικότερα μια διεθνή αποσταθεροποίηση. Η κυβέρνηση Ομπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών υπακούοντας στις εντολές της παγκόσμιας εβραϊκής ελίτ, προωθούσε με κάθε μέσο την ομοφυλοφιλία και το Ισλάμ για να διαλύσει τις δυτικές κοινωνίες. Κάπου όμως το πράγμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο της παγκοσμιοποίησης και το ανερχόμενο Ισλάμ να γίνεται ανεξέλεγκτο και επικίνδυνο για τους ίδιους τους Εβραίους. Έτσι φαίνεται αποφασίστηκε η αλλαγή και να ανέβει στην εξουσία ένας καινούργιος και πιο φιλο/εβραίος πρόεδρος στις ΗΠΑ. Το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ στράφηκε κατά των λαθρομεταναστών και γενικά κατά της ισλαμικής εισβολής στη Δύση δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που ανακηρύσσει την Ιερουσαλήμ.. επίσημη πρωτεύουσα του Ισραήλ.. υλοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα των σιωνιστών. Τώρα σύμφωνα με την ατζέντα 21, που περιγράφει τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ και των σχεδίων τους.., έλληνες πολιτικοί καλούνται να υπακούσουν...
http://nikosxeiladakis.gr/το-αγνωστο-παρασκηνιο-τησ-διεθνουσ-αν/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου