Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Γ ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟΣ

τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ξεκινάει με την σύγκρουση Ισραήλ – Αράβων, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται. Αυτή η σύγκρουση θα είναι πολύ συμφέρουσα γι’ αυτούς διότι:
1. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα γκρεμίσουν το τέμενος του Αλ Ακσά, που είναι το τρίτο ιερότερο μέρος των μωαμεθανών, γιατί είναι κτισμένο στο ιερότερο μέρος του ιουδαϊσμού, εκεί που υπήρχε ο Ναός του Σολομώντος. Αν δεν γκρεμιστεί το τέμενος ο ναός δεν μπορεί να κτιστεί.
2. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να καταστρέψουν τα χριστιανικά ιερά, όπως είναι ο τάφος του Χριστού κλπ που υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ και τριγύρω γιατί αλλιώς ο Αντίχριστος δεν θα μπορεί να μπει στον Ναό. Δεν θα μπορεί να σταθεί όταν δίπλα υπάρχει ο τάφος του Χριστού απ’ όπου βγαίνει το Πανάγιο φως. Στα πλαίσια της καταστροφής όλων των χριστιανικών ιερών χώρων εντάσσεται και ο βομβαρδισμός του Βατικανού, όπως προείπε ο γέροντας Ιωσήφ, όχι τόσο λόγω της ιερότητός του όσο λόγω της βιβλιοθήκης του και όλων όσων είναι κρυμμένα στα υπόγειά του.
3. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να «καθαρίσουν» όλη την περιοχή από τους άραβες, από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο και τις πυραμίδες, για να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ που ονειρεύονται, και
4. Μόνο έτσι οι ασκεναζίμ θα απαλλαγούν από τους σεφαραδίμ. Δεν θέλουν όλους τους εβραίους κατοίκους του Ισραήλ αλλά μόνο τους εκλεκτούς.
Το ότι όλες οι χώρες του κόσμου οδηγούνται σε πλήρη εξάντληση και σε καταστροφή όλων τους των τομέων (θρησκεία, οικονομία, πολιτισμός, ηθική κλπ) είναι οφθαλμοφανές και θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει η εξάντληση στο σημείο που θέλουν. Οι πολίτες θα κινδυνεύουν από τρομοκρατικές ομάδες, κάτι που το βλέπουμε ήδη με την εξάπλωση των μωαμεθανών στην Ευρώπη και σε πολλές πόλεις οι πολίτες οργανώνονται για να αυτοπροστατευθούν.
Ο ρόλος των αθεϊστών είναι επίσης εμφανής, αλλά αυτοί χρησιμοποιούνται προς το παρόν για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και για να απηυδήσουν οι άνθρωποι με τον Θεό ώστε οι άνθρωποι να ζητάνε εναγωνίως θεϊκή επέμβαση για να σταματήσει το κακό, ώστε να βρουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον Αντίχριστο ως αληθινό Θεό. Θέλουν να εξαλείψουν τον χριστιανισμό, ιδιαιτέρως την ορθοδοξία, διότι έχει την αλήθεια και τον αθεϊσμό διότι οι άθεοι εφόσον δεν πιστεύουν σε κανέναν θεό, δεν θα πιστέψουν ούτε στον Αντίχριστο.
Αυτά όμως δεν θα ολοκληρωθούν διότι όπως είπαν και λένε οι φωτισμένοι γέροντες της ορθοδοξίας δεν θα επιτρέψει ο Θεός. Όταν θα κορυφωθεί το κακό θα επέμβει για να σώσει τους ανθρώπους, θα διαδοθεί η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο, ο έλληνας Πατριάρχης θα γίνει ο μοναδικός αρχηγός της χριστιανοσύνης, θα γίνει η Ελλάς πάλι πρώτη στον κόσμο σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο και άλλες προφητείες αλλά και σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, αλλά αυτό θα γίνει για τελευταία φορά. Ματά την αποτυχία τους, όπως είπε και ο γέροντας Ιωσήφ, τα μεγάλα κράτη θα συσκέπτονται και θα ξανασυσκέπτονται και δεν θα μπορούν να καταλάβουν που έκαναν λάθος.
Αυτός όμως ο οποίος δικαιώνει περίτρανα τον Πάικ είναι ένας άλλος κοσμοπολίτης του οποίου τα σχέδια εφαρμόζονται τώρα στην Ευρώπη, αλλά γι αυτά θα γράψω στο μεθεπόμενο άρθρο μου.
Χρήστος Μαντζιάρης


Read more http://apocalypsejohn.com/almpert-paik-aftos-tha-ine-g-meta-erchete-antichristos/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου