Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

γνωστός Ιρανός στρατηγός, Kasım Süleymani, είχε αυτές τις μέρες συνάντηση με εκπροσώπους των Κούρδων στην πόλη Nubbul, όπου και συμφωνήθηκε η συνεργασία για την δημιουργία του διαδρόμου μήκους 150 χιλιομέτρων, που θα συνδέει την συριακή επαρχία του Afrin που είναι υπό κουρδική κυριαρχία, με την Μεσόγειο. Εκείνο που έχει ανησυχήσει περισσότερο την Τουρκία είναι ότι οι πληροφορίες που έρχονται στην τουρκική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί είναι εν γνώση αυτού του σχεδίου και στηρίζουν τους Κούρδους στην υλοποίηση του.

γνωστός Ιρανός στρατηγός, Kasım Süleymani, είχε αυτές τις μέρες συνάντηση με εκπροσώπους των Κούρδων στην πόλη Nubbul, όπου και συμφωνήθηκε η συνεργασία για την δημιουργία του διαδρόμου μήκους 150 χιλιομέτρων, που θα συνδέει την συριακή επαρχία του Afrin που είναι υπό κουρδική κυριαρχία, με την Μεσόγειο.
Εκείνο που έχει ανησυχήσει περισσότερο την Τουρκία είναι ότι οι πληροφορίες που έρχονται στην τουρκική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί είναι εν γνώση αυτού του σχεδίου και στηρίζουν τους Κούρδους στην υλοποίηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου