Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ

http://nikosxeiladakis.gr/πωσ-ετοιμαζει-το-βατικανο-την-υποδοχη/
βατικανό που έχει στηρίξει αυτές τις θεωρίες για τους εξωγήινους, έχει ένα τεράστιο τηλεσκόπιο που βρίσκεται στην έρημο της Αριζόνας των ΗΠΑ, στο βουνό Γκράχαμ και έχει φοβερές δυνατότητες να εποπτεύει το διάστημα σε αφάνταστα μεγάλες αποστάσεις. Το τηλεσκόπιο αυτό το χειρίζονται αποκλειστικά ειδικά εκπαιδευμένοι ιερείς που ανήκουν στο γνωστό τάγμα των Ιησουϊτών. Αυτοί οι παπάδες θεωρούνται πως είναι από τους πιο κορυφαίους αστρονόμους του πλανήτη.
Το όνομα του τηλεσκοπίου “L.U.C.I.F.E.R“, το οποίο αναλυτικά σημαίνει “Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research“
Τελευταία, ένας από αυτούς τους αστρονόμους, ο πάτερ Consolmagno, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Βατικανού και έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα διαστημικά προγράμματα της NASA ενώ έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και της ΜΙΤ.
Αυτός ο παπάς, o Consolmagno, σε κάποιες δηλώσεις του που έκανε τελευταία, αποκάλυψε με προφητικό λόγο ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρξουν επισκέψεις εξωγήινων σε όλα τα έθνη του κόσμου για να «σώσουν» την ανθρωπότητα από την καταστροφή.
Σε μια συνέντευξη που έδωσε, φανέρωσε ότι υπάρχουν στο Βατικανό ντοκουμέντα σχετικά με τις επισκέψεις αυτών των εξωγήινων και ότι εδώ και χρόνια παρακολουθούν τις κινήσεις τους για να μπορέσουν να μάθουν από που ακριβώς έρχονται.
Το πιο συνταρακτικό όμως στις δηλώσεις του τάδε παπά ήταν ότι ανέφερε πως στο Βατικανό πιστεύουν(ακούστε) ότι και ο Χριστός ήταν ένα παιδί των άστρων, δηλαδή…εξωγήινος.
Όταν τον ρώτησαν οι έκπληκτοι δημοσιογράφοι τι εννοούσε όταν έλεγε ότι ο Χριστός είναι ένα παιδί των άστρων, ανέφερε ότι επρόκειτο για ένα ον υπεραισθητικής αντίληψης και ότι η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα της ένωσης της Παναγίας με έναν εξωγήινο.
Όλα αυτά τα οποία ανέφερε ο τάδε παπάς, σύμφωνα με τους Ιησουίτες, αποκαλύπτονται τώρα γιατί ήρθε ο καιρός να έρθει ξανά από τον ουρανό ένα εξωγήινο ον που θα «σώσει» την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου