Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

δήμαρχος μιας αγγλικής πόλης και συγκεκριμένα της Μάντσεστερ, σε γενική συνέλευση των υπαλλήλων του δήμου, τους κάλεσε να προσευχηθούν… μουσουλμανικά. Το ερώτημα εδώ που γεννάται που μας αφήνει έκπληκτους είναι ότι παρά του ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι μουσουλμάνοι εντούτοις κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την εξωφρενική εντολή του δημάρχου. Κατά αυτόν τον τρόπο της μη αντίδρασης, σιγά σιγά η ευρωπαϊκές κοινωνίες θα αποδεχτούν όλα τα μουσουλμανικά πρότυπα και χωρίς να το καταλάβουν θα έχουν ξεπουλήσει την ταυτότητά τους στον Αλλάχ. Δείτε πως με τη βοήθεια του κράτους οι παράνομοι μετανάστες εξοντώνουν το ίδιο το κράτος.

δήμαρχος μιας αγγλικής πόλης και συγκεκριμένα της Μάντσεστερ, σε γενική συνέλευση των υπαλλήλων του δήμου, τους κάλεσε να προσευχηθούν… μουσουλμανικά.
Το ερώτημα εδώ που γεννάται που μας αφήνει έκπληκτους είναι ότι παρά του ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι μουσουλμάνοι εντούτοις κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την εξωφρενική εντολή του δημάρχου.
Κατά αυτόν τον τρόπο της μη αντίδρασης, σιγά σιγά η ευρωπαϊκές κοινωνίες θα αποδεχτούν όλα  τα μουσουλμανικά πρότυπα και χωρίς να το καταλάβουν θα έχουν ξεπουλήσει την ταυτότητά τους στον Αλλάχ.
Δείτε πως με τη βοήθεια του κράτους οι παράνομοι μετανάστες εξοντώνουν το ίδιο το κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου