Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Σε αρκετά σημεία της Ελλάδος πλέον υπάρχουν ιερείς που διέκοψαν την μνημόνευση του τοπικού επισκόπου

Σε αρκετά σημεία της Ελλάδος πλέον υπάρχουν ιερείς που διέκοψαν την μνημόνευση του τοπικού επισκόπου (λόγω της ανοχής τους στον οικουμενισμό και της επίσημης αποδοχής τους της ψευδοΣυνόδου της Κρήτης), 

ενδεικτικά:
Αγ.Όρος (συγκεκριμένα κελιά πατέρων υπό διωγμό) 

Λαμία, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Κρήτη, Κάτω Πορόϊα (Σέρρες), Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, Κεφαλλονιά, Κόρινθος, Μαυρομάτι Καρδίτσας  κλπ.

Δείτε τη λίστα πάνω δεξιά στο ιστολόγιο μας (καλό είναι να επικοινωνήσετε προηγουμένως με τους ιερείς για τις ακριβείς ώρες των ακολουθιών, ενδεχομένως κάποιοι να μπορέσουν να σας φιλοξενήσουν ή να σας βοηθήσουν να βρείτε κάποιο κατάλυμα με πληρωμή εκεί κοντά).

Κάποιοι δεν θα μπορέσετε πιθανώς να παρακολουθήσετε ούτε μία ακολουθία (σε ναό), λόγω της απόστασης - ίσως λείπουν τα χρήματα να μετακινηθείτε, ή λόγω ασθένειας κλπ και δεν μπορέσετε τελικά αν και ετοιμαστήκατε και το επιθυμείτε και έχετε ευλογία - να μεταλάβετε.

Δεν πειράζει, να είστε περήφανοι ότι με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ της ΠΙΣΤΕΩΣ που κάνατε, το μαρτύριο αυτό που βιώσατε, θα σας το ανταποδώσει ο καρδιογνώστης Θεός ...


Όσοι σας καλοπιάνουν τα αυτιά ότι "δεν πειράζει", "και εδώ και εκεί" .. απλά σας ξεγελούν. Κάντε το χρέος σας. Γνωρίζετε ποιο είναι.
Με μια "Ιερά Σύνοψη" την ώρα της ακολουθίας, θα είστε νοερώς μέσα στον ναό.













http://opaidagogos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_90.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/LIoyh+(Ιστολόγιο++"Ο+Παιδαγωγός")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου