Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι και Τεκτονικοί : Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι και Ελευθεροτέκτονες, ο Στάλιν επίσης Ιησουίτης. . Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι και Τεκτονικοί : Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι και Ελευθεροτέκτονες, ο Στάλιν επίσης Ιησουίτης.. Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι , ο Στάλιν ένας Ιησουίτης.
οι σιωνιστές που ελέγχουν τις μασονικές στοές έχουν κεντρικά στρατηγεία αποφάσεων, παλιές κομουνιστικές κλίκες στην ίδια τη Μόσχα και είναι γνωστό πως οι Ρωσοεβραίοι συνδεόταν ανέκαθεν στενά με τους ομόδοξούς τους Αμερικανοεβραίους και Γερμανοεβραίους και σε συνεργασία μαζί τους είχαν κάνει την Οκτωβριανή επανάσταση στη Ρωσία βάσει σχεδίων της Νέας Τάξης.
Το παρακάτω είναι αυτό που θέλει να επιτύχει η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω του Τεκτονισμού.
Οι Ρότσιλντ πρωτεργάτες της Νέας Τάξης σχεδίαζαν τα σχέδια τους μέσω της Milner τη ρωσική επανάσταση μαζί με τον Jakob Schiff (ο οποίος έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια), ο Sir George Buchanan, οι Warburgs, οι Rockefellers, οι συνεργάτες της JP Morgan (που έδωσαν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια), τον Olaf Aschberg της Στοκχόλμης, Σουηδία), επίσης και ο Antony Sutton.
Παρακάτω είναι αυτό που η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι έτοιμη να επιτύχει μέσω της ελεύθερης μασονίας. Η ανθρωπότητα δεν ξέρει αλλά δεν νοιάζονται γι αυτό. Η μασονία είναι ο Ιουδαϊσμός για τους μη Εβραίους και τους Εβραίους. Ήταν διαμορφωμένη από τους κρυπτο-εβραϊκούς Ιησουίτες και σήμερα κυβερνούν οι Ιησουήτες Ρόθσιλντ από την πόλη του Λονδίνου που κυβερνά και υπαγορεύει τους «κορυφαίους» μας πολιτικούς από τις πολυτελείς μασωνικές στοές τους.
Οι Ρόθσιλντ, μέσω του Milner, σχεδίασαν τη ρωσική επανάσταση μαζί με τον Jakob Schiff ο οποίος έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια, ο Sir George Buchanan, οι Warburgs, οι Rockefellers, οι συνεργάτες της JP Morgan που έδωσαν τουλάχιστον $ 1 εκατομμύριο, ο Olaf Aschberg Nye, Τράπεζα της Στοκχόλμης, Σουηδία). Βλέπε τον ιστορικό Αντώνιο Σούτον(Antony C. Sutton).
Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι και Τεκτονικοί :
Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι και Ελευθεροτέκτονες, ο Στάλιν επίσης Ιησουίτης.
. Ο Τρότσκι, ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν Εβραίοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου