Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΣΥΓΧΥΣΗ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΟΔΟΜΑ, ΓΟΜΟΡΑ, ΤΙ ΑΥΡΙΟ??

Που είναι η εκκλησία των ΓΟΧ;
Που πήγαν τόσοι αγώνες; Γιατί δεν μιλάνε; Τι συμβαίνει; Για την Κάρτα του Πολίτη "μούγκα", για τις διώξεις της Εσφιγμένου "μούγκα", για τια παρελάσεις ομοφυλοφιλίας "μούγκα", για τα βλάσφημα θέατρα (τους ενημερώσαμε επίσημα ως ιστολόγιο) πάλι "μούγκα".
Τώρα που έγιναν επίσημα σωματείο δεν μιλάνε για να μην χάσουν τα προνόμια; Ή για να μην τους "κλείσουν"; Βλέπετε τι έξυπνα παίζει το σύστημα;  Πρώτα σε "νομιμοποιεί" και μετά σου λέει μην τολμήσεις ... Μούγκα τόσοι δεσποτάδες των ΓΟΧ, τόσα σωματεία, τόσοι πιστοί ... Θα σας βλέπουν οι παππούδες σας που μάτωσαν για να κρατήσουν το ημερολόγιο και δεν θα πιστεύουν ότι εσείς είστε τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Που είναι οι αποκαλούμενοι "αποτειχισμένοι" πατέρες και αδερφοί;
"Μούγκα" κι αυτοί ...


Για την θεσμικά αποκαλούμενη "εκκλησία",
δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε.
Εδώ και πολλές δεκαετίες έχει ταυτιστεί με την εκάστοτε πολιτική εξουσία, την Νέα Τάξη και τον Οικουμενισμό. Από μισθωτούς "ποιμένες" δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε. Ομοίως για τα ορθόδοξα σωματεία που συμπορεύονται με τους δεσποτάδες (στηρίζοντας έτσι τον Οικουμενισμό).


Σχόλιο αναγνώστη μας (εδώ),
για την έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης ενάντια στην Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη :

"μια ολοκληρη Θεσαλλονικη με διπλα το Αγιον ορος τα μονασηρια στην πολη του αγιου Δημητριου και να μην υπαρχει αντιδραση θα πεσει φωτια να μας καψει να δω ποτε θα ξεσηκωθουμε"

Η απάντηση μας:
(εκτός από τους "Αγιορείτες" και τους μισθωτούς παπάδες) :
... και ένα σωρό "αποτειχισμένοι" πατέρες που παριστάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι δεν ακούν τις φωνές του πούστηδων να παρελαύνουν.
 
Η "επανάσταση" και η "ορθοδοξία" περιορίζεται στην "αίθουσα"όπου γίνονται τα κηρύγματα ή στο παρεκκλήσιο όπου δεν μνημονεύεται ο δεσπότης.
Τι μας νοιάζει τι γίνεται παραπέρα...
 
Κι αν επιμείνεις και ρωτήσεις τους ιερείς γιατί δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο, κάποιοι απαντούν: "Δεν έχει διάθεση ο κόσμος" ...
και δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους γιατί οι πιστοί τους είναι αδιάφοροι...
 
Ένας π.Αυγουστίνος ξεσήκωνε τους αμέριμνους χωρικούς από τα χωριά της Φλώρινας και οι σημερινοί ορθόδοξοι "ομολογητές" από τον πολύ "αγώνα" και τα πολλά "άρθρα" δεν βγαίνουν στον δρόμο. Τα σχόλια που πληκτρολογούμε από τον καναπέ είναι πιο σημαντικά. 
Εμείς προειδοποιήσαμε: ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ. Θα πέσει τσεκούρι και λάβα. Μπορεί τώρα να παριστάνουν ότι δεν ακούν τις φωνές των πούστηδων αλλά σύντομα θα ακούν τις φωνές των δικών τους παιδιών να τσιρίζουν από τον πόνο. ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

https://rutube.ru/video/bf0bf5cd3ef68647967063416fc901a7/

https://opaidagogos.blogspot.com/2018/06/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου