Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Academic Prof. DDDr. PDr. Habil. ALEXIOS PANAGOPOULOS


 Όταν οι Διεθνείς Τίτλοι λαμβάνουν Αξία και προβάλουν όχι μόνο την Προσωπικότητα στο Εξωτερικό, αλλά Προκρίνουν τη Διεθνή Διάκριση της Ελλάδας στο Εξωτερικό, οφείλουν να μνημονεύονται όλοι επακριβώς.

Ο καθηγ. δρ. Αλέξιος Παναγόπουλος και ως Ακαδημαϊκός, είναι εψηφισμένος Ακαδημαϊκός, απο Ακαδημαϊκούς & καθηγητές εκπροσώπους -7- Κρατών, ως Διεθνή Διάκριση για την Ελλάδα, από 26.12.2018.

Η γενέτειρα του Αχαϊα θα πρέπει να νιώθει περήφανη γι αυτη τη διεθνή εκπροσώπευση, μέσω μιας εξέχουσας προσωπικότητας της επιστήμης.

Ο διεθνής ορθός τίτλος του καθηγητή είναι Academic Prof. DDDr. PDr. Habil. ALEXIOS PANAGOPOULOS, κι ως φυσικό οι τίτλοι αυτοί είναι απόκτημα πολλών ετών κόπων, μόχθων, μελέτης και συγγραφής, για να έρθει κατόπιν η Διεθνής Διάκριση και Αναγνώριση της Προσωπικότητας. 

Παρόλα αυτά ο καθηγητής Παναγόπουλος Αλέξιος ζεί κυρίως την απλή ζωή της υπαίθρου με τους απλούς ανθρώπους του Χωριού του, που αρκετοί δεν γνωρίζουν ούτε τους Τίτλους του, ούτε τα έργα του. Ζεί την απλή ζωή της υπαίθρου γιατί εκεί ηρεμεί, συγγράφει, μελετά, δημιουργεί και συνεχίζει το επιστημονικό του έργο, που θα έπρεπε τουλάχιστον όλη η Αχαϊα να έχει αναδείξει και προβάλλει. Όμως η απλότητα του ιδίου πιθανόν να μη συμβάλλει σε κάτι τέτοιο, αφού περνά απαρατήρητος. Όπως και ναχει οι τίτλοι αυτοί και το πολυσχιδές επιστημονικό έργο αυτό εμφανίζεται σχεδόν κάθε 100 χρόνια. Η Αχαϊα και η Ελλάδα μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθει.

Το τεράστιο συγγραφικό του έργο με τα 50 βιβλία και τα 300 άρθρα, είναι καρποί του μόχθου του για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας και του Γένους μας. 

https://ftb.academia.edu/AlexiosPanagopoulos/Papers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου