Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.. ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ;

ΤΕΛΕΙΩΣ »ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ»; Πώς γίνεται; Σε κρίσιμα πόστα στην Ελλάδα να τα ελέγχουν οι Εβραίοι; «Προσφυγικής Κρίσεως» στην Ελλάδα, γράφει η εφημ. "Στόχος", είναι ο «Διεθνής Οργανισμού Μεταναστεύσεως» (ΔΟΜ), που από το 1998 το ελληνικό του Τμήμα, διευθύνεται από τον ΕλληνοΕβραίο;

4
ΣΧΟΛΙΑ
1. Δανιήλ Εσδρά ποιος είπε ότι και οι 60.000 αλλοδαποί εισβολείς που συνωστίζονται στα ανά την Ελλάδα "hot-spots" είναι πρόσφυγες; Ο ίδιος ο Μουζάλας προβλέπει πως ούτε το 20% από αυτούς δεν θα πάρουν την ιδιότητα του πρόσφυγα! Μηπως ψεύδεσαι; ντροπή στην συνεργάτη κα Μπουσδούκου!

2. Αφού είναι τόσο καλή η Μετανάστευση γιατί το Ισραήλ υψώνει τείχη και φυλακίζει αμέσως όσους τολμούν να εισέλθουν παράνομα από την Αίγυπτο; Γιατί δεν συνιστά σε Ισραήλ να λύνει το δημογραφικό του πρόβλημα, με χιλιάδες εισαγωγές Αφρικανών όπως ΛΕΓΕΙ για Ελλάδα;
3. Οι παράτυποι μετανάστες δεν είναι κανένα βάρος για την χώρα που τους φιλοξενεί; Και μόνο το ότι επιδίδονται σε χιλιάδες παρανομίες για να επιζήσουν, και μόνο ότι ρίχνουν τα μεροκάματα και επιβαρύνουν το Σύστημα Υγείας με τις αρρώστιες τους.., προξενεί δαπάνη δισεκατομμυριών ευρώ στα Κρατικά Ταμεία..
4. Ποιός έβαλε ΤΟΝ επικεφαλή του ΔΟΜ για την Ελλάδα; επί 19 ολόκληρα χρόνια; Γιατί δεν το λέτε αυτό;
Αυτός που υπέγραψε την εμπλοκή του «Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως» στο Λαθρο-μεταναστευτικό πρόβλημα για Ελλάδα ήταν ο νομικός σύμβουλος των Ρότσιλντς, βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας στις 6 Μαΐου του 2014, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτου.
ΠΗΓΗ. hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου